Utveckling & Stöd

- För ditt företag eller förening

Vilket behov har du?

Vill du starta eget företag och behöver stöd för att komma igång? Här får du hjälp med såväl affärsidé som ekonomi och affärsplan.
För dig som vill ta ditt företag till nästa nivå och utvecklas på ett smart och hållbart sätt. Här får du rådgivning och stöd för att lyckas. Här finns även hjälp för dig som söker en samarbetspartner eller nya leverantörer, både nationellt och internationellt.
Söker du finansiering för att kunna ta ditt företag till nästa steg? Behöver du exempelvis göra investeringar i maskiner och inventarier eller produktutveckla för att öka tillväxten i företaget? Här finns finansieringsmöjligheter som gör det möjligt för ditt företag att utvecklas och växa.
Är det dags att gå vidare och sälja ditt företag eller överlåta det till dina barn eller en anställd? Här får du stöd genom hela processen.
I Dalarna har vi några särskilt starka branscher där följande aktörer arbetar för att öka företagens, eller hela branschens, innovations- och konkurrenskraft. Här finns hjälp för dig som driver ett företag inom just dessa områden.